maart 22, 2017 TEST de Jong Geen reacties

KONINGSDAG
PROGRAMMA STOLWIJK 27 APRIL 2017


8.00 uur Lawaaioptocht

 • Dit jaar gaat de route van de lawaaioptocht via de Benedenkerkseweg.
  Wees op tijd op het Dorpsplein, vertrek van de lawaaioptocht is klokslag  8.00 uur.

 

10.00 Aubade op het Dorpsplein

 • Om 10.00 uur is er de aubade op het Dorpsplein voor het Gemeentehuis. Onder begeleiding van de Harmonie openen we de feestdag. Na afloop is er een kort concert door de Harmonie.

 

Optocht kleuters en peuters

 • Direct na de aubade is er een optocht voor de peuters en kleuters. Deze optocht speciaal voor de kleuters en peuters. Alles wat kan rijden mag meedoen. Natuurlijk mooi versierd en onder de goede begeleiding van ouders of verzorgers. Opstellen en tijdelijk parkeren van de attributen in de Bogerd.

 

Kinderspelen en Meerkamp

 • Voor de kinderen tot groep 3 zijn er spellen opgesteld in de Bogerd.
  Voor de oudere kinderen is er een Meerkamp op het Dorpsplein van Stolwijk.

 

13.00 uur Oranjefietstocht voor het gehele gezin 

 • Na al het toekijken bij de kinderspelen is het lekker om in beweging te zijn op de fiets. Zoals u van ons gewend bent komen we weer langs de mooiste plekken van het Groene Hart. Zeker nu het voorjaar zo vroeg is begonnen is de natuur weer prachtig om doorheen te fietsen. Voor leden gratis, niet leden 2 euro.

13.30 uur Kindervrijmarkt

 • Als de fietstocht is vertrokken kunnen de kinderen op het Dorpsplein hun speelgoed verkopen of ruilen met elkaar.  De vrijmarkt is alleen voor kinderen tot 13 jaar. Voor ouderen of handelaren is het niet toegestaan om spullen te verkopen.

 

16.00 uur : Middagspel 

 • Het middagspel is het bekende spijkerbroek hangen. Daarnaast zal er een spel opgesteld worden waar de behendigheid een belangrijke rol zal spelen. Zodra hier meer over bekend is zullen we dit bekend maken via onze facebook pagina. We hopen naast veel deelnemers dan ook op veel toeschouwers.

Kingsday Classics

Als Oranjevereniging ontvangen we op Koningsdag de gehele dag door oldtimers die meedoen aan de Kingsday Classics. Er komen steeds verschillende auto’s op bezoek die een korte stop zullen maken op de Bovenkerkseweg. Daarna moeten ze een behendigheidsproef op het Dorpsplein doen waarna ze weer verder gaan. Zo is er voor het publiek volop tijd om de verschillende oldtimers te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 2 =