LET OP: in 2022 doen het we het wat anders!

Deze keer enkel VIP PARKINGS in Schoonhoven, maar wel een prachtige nieuwe route door het mooie Lopikerwaard. Uiteraard wel met een goed gevulde goodybag, een rallybord en een stevige, handige kaart. We eindigen in Schoonhoven, maar wat er verder nog op het programma staat, willen we nog even geheim houden!


 

Ervaar een prachtige tour door de Krimpenerwaard in uw klassieker

Na een succesvolle start organiseert Kingsday Classics speciaal voor liefhebbers van de klassieker een speciale tour door de Krimpenerwaard. Op 27 april, Koningsdag, kunt u in uw klassieker een route volgen langs 11 bijzondere plaatsen en meegenieten van de festiviteiten aldaar.

Beleef Koningsdag op unieke wijze

De tour leidt u langs de mooiste plaatsen van de Krimpenerwaard: de pittoreske steden Schoonhoven en Haastrecht en de karakteristieke dorpen Ammerstol, Bergambacht, Stolwijk, Vlist, Krimpen a/d Lek, Gouderak, Berkenwoude, Ouderkerk en Lekkerkerk.

VIP-parking

Ook dit jaar kunt u weer gebruikmaken van de exclusieve VIP-parking voor deelnemers aan Kingsday Classics. Zo bent u altijd verzekerd van een plaatsje voor uw klassieke auto midden in het centrum van vrijwel alle deelnemende plaatsen, en bovendien wordt uw auto door de organisatie bewaakt.

Exclusieve extra’s

Naast een handige routebeschrijving en een mooi rallybord, krijgen deelnemers tevens een goodybag, met daarin o.a. consumptiebonnen voor een hapje en een drankje. In sommige plaatsen worden bijzondere activiteiten georganiseerd, zoals een darttoernooi vanuit uw klassieker in Stolwijk. De tour eindigt met een speciaal eindfeest in Schoonhoven. Een goed moment om de dag te evalueren met andere deelnemers, onder het genot van gezellige muziek en een lekker hapje en drankje!

Het belooft wederom een prachtig evenement te worden!

Bestel hier uw ticket!

Bekijk hier de Startplaatsen!