februari 12, 2016 info_16mr2tv7 3 reacties
Op Koningsdag, woensdag 27 april wordt een Kingsday Classics ( Oldtimertour ) georganiseerd in de hele gemeente Krimpenerwaard. De tocht start om 11.00 uur in verschillende plaatsen en gaat door de gemeente Krimpenerwaard. Tijdens een prachtige tocht doet u verschillende plaatsen aan om per kern de feestelijkheden op unieke wijze mee te kunnen maken.
Voor de deelnemers dé gelegenheid de benen te strekken, maar vooral om te genieten!

Voorafgaand aan de tocht kunnen de voertuigen worden opgesteld  in de kernen Ammerstol, Bergambacht,  Vlist, Haastrecht , Stolwijk, Schoonhoven  vanaf 10.00 uur. Het publiek heeft dan de mogelijkheid om de voertuigen te bezichtigen en eventueel foto’s te maken.

Deelname

Als de deelnemers op aanwijzing hun oldtimer neer hebben gezet, kunnen ze genieten van een lekker kopje koffie/thee bij de betreffende horeca gelegenheid.
Ook zullen zowel deelnemer als bijrijder consumptiebonnen en een leuke goodybag met rallyschild krijgen. Aan het voertuig gerelateerde kleding mag.

Aanmelden

Wanneer u mee wilt doen met deze Kingsday Classics( Oldtimertour ) kunt u zich aanmelden via de website: www.kingsdayclassics.nl doe dit op want tijd vol is vol.

Bij uw aanmelding graag, welke plaats u gaat starten, naam, adres en mobiele telefoonnummer vermelden en het merk/bouwjaar van het voertuig. Foto heel graag!

Wie mogen er meedoen; Oldtimers van 25 jaar en ouder en klassieke motor/bromfietsen.

— 3 Comments —

  1. Goede middag,
    Heden, 15-04-16, ticket betaald, neem aan dat dit tevens mijn aanmelding is ? Waar is het verzamelpunt/ aanmelding in Schoonhoven ?
    met vr.gr.A.M.Nigg

    • Goedemiddag,

      omdat wij de betalingen dit jaar nog handmatig nakijken kan het enkele dagen duren voor u de ticket ontvangt. Wij sturen dan persoonlijk tevens meer informatie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 − drie =